MEDICINSKI FAKULTET [720]

  • 2.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 8.jpg
  • 11.jpg
  • 12.jpg
  • 13.jpg
  • 1

Broj nekretnine : 720

Novo u ponudi, Prodaja 30,500€ - Jednoiposobni Stanovi, Novo u ponudi
33 1 Spavaća soba 1 kupatilo 5 Spratnost
 
 Dodaj u omiljene
Štampaj

Na prodaju odličan stan između parka Svetog Save i Medicinskog fakulteta.
Nalazi se na V spratu zgrade bez lifta, ne i poslednjem spratu. Po strukturi stan je jednoiposoban, površine 33 m2. Funkcionalnog rasporeda prostorija, stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravak povezanog sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase koja je zatvorena.
Jedna od prednosti ove nekretnine je što je grejanje u stanu na struju, tako da su time znatno smanjeni mesečni troškovi održavanja.
Stan je renoviran, stara stolarija je zamenjena novom PVC stolarijom, renovirano je kupatilo, tako da dodatna veća ulaganja nisu potrebna. U okolini zgrade je dostupan slobodan parking van zone.

Stan se nalazi na lokaciji koja je jedna od trenutno najtraženijih u gradu: idealnoj kako za stanovanje, tako i ukoliko želite da investirate u nekretninu koju biste izdavali.
U okruženju se nalaze svi lokaliteti od značaja za svakodnevni život: supermarket, pijaca, Pošta, obdanište, Osnovna škola, brojni maloprodajni objekti, fitness i wellness centar. Park Svetog Save se nalazi na par koraka od zgrade, kao i brojni ugostiteljski objekti i sav moderan sadržaj koji on pruža.
Ukoliko govorimo o izdavanju nekretnine, lokacija je takva da se stan izdaje u jednom danu, naročito zbog blizine Medicinskog fakulteta.

Stan je uknjižen u katastru nepokretnosti, ali je kupovina moguća samo u gotovini, zato što je upisan kao držalac (u pitanju je nadogradnja).
Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi ove nekretnine, ili želite da zakažete termin razgledanja, slobodno nas kontaktirajte: 060/468 7555, 060/468 7556, 063/468 755, 018/523 640, ili nas posetite na adresi Nikole Pašića br.30/2, gde možete pogledati više fotografija, i dobiti više informacija o ovoj nekretnini.

Mapa Nekretnina u Ponudi

Slične Nekretnine