CENTAR – PRAVNI FAKULTET [903]

  • 9.jpg
  • 8.jpg
  • 10.jpg
  • 11.jpg
  • 3.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg

Broj nekretnine : 903

Novo u ponudi 26,000€ - Jednosobni Stanovi, Novo u ponudi
23 1 Spavaća soba 1 kupatilo 5 Spratnost
 
 Dodaj u omiljene
Štampaj

Na prodaju stan u centru grada, u neposrednoj blizini Pravnog fakulteta.

Nalazi se na V spratu stambene zgrade, koja je, iako se nalazi u samom centru grada, ipak izvan gradske gužve i saobraćajne buke. Površina stana je 23m2, po strukturi je jednosoban. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije i kupatila i terase. Grejanje u stanu je centralno. Stan ima mogućnost trajnog korišćenja dela terase sa svim dozvolama (Ugovor o ustupnju) od 8m2 koja se nalazi ispred stana i koja se može pretvoriti u stambenu jedinicu.

O lokaciji na kojoj se nalazi zgrada ne treba puno pričati, jer je to uvek tražena i atraktivna lokacija, na kojoj nekretnine ne gube svoju vrednost. Nalazi se u strogom centru grada, na par koraka od Pravnog fakulteta, tako da je lokacija odlično povezana sa svim važnim objektima, gradskim ustanovama i institucijama.

U neposrednom okruženju su na raspolaganju svi lokaliteti od značaja za svakodnevni život: supermarket, brojni maloprodajni objekti, filijale banaka, i brojni drugi, dok se na nekoliko minuta hoda nalaze Osnovna škola, obdanište, i nekoliko fakulteta. Ukoliko kupujete nekretninu kako biste rešili svoje stambeno pitanje, unapredili sopstveno poslovanja, ili stan uspešno izdavali, s kojim god ciljem da kupujete, jedno je sigurno – nećete pogrešiti.

Stan je uknjižen u katastru nepokretnosti, svojina privatna 1/1, zgrada poseduje i upotrebnu dozvolu, tako da je moguća brza i nesmetana kupovina, kako u gotovini, tako i putem stambenog kredita.

Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi ove nekretnine, ili želite da zakažete termin razgledanja, slobodno nas kontaktirajte: 060/468 7555, 060/468 7556, 063/468 755, 018/523 640 ili nas posetite na adresi Nikole Pašića br.30/2, gde možete pogledati više fotografija, i dobiti više informacija o ovoj nekretnini.

Mapa Nekretnina u Ponudi

Slične Nekretnine