Prodaja Nekretnina Niš

Želite da Prodate Nekretninu u Nišu? Na pravom ste mestu.

Prodaja Nekretnina


Prodaja stana u Nišu može da postane dug i mukotrpan proces ako ne sarađujete sa pravom agencijom za nekretnine. Cilj Kitić Nekretnina je da što pre pronađe kupca vaše nekretnine. Mi sa ponosom možemo da kažemo da smo u Nišu poznatiji kao “pronalazači kupaca.” Razlika između nas i ostalih agencija za nekretnine u Nišu je da mi promovišemo nekretninu dok je ne prodamo. Danas, ako želite da prodate vaš stan, nije dovljno da samo oglasite vašu nekretninu na sajtu agencije za nekretnine ili na sajtu Nekrenine.rs itd.

Ako tako pristupite, onda može da prođe nekoliko godina dok ne dobijete prvu ponudu za vašu nekretninu. U našem je zajedničkom interesu da prodamo vašu nekretninu u najkraćem mogućem roku. Iz tog razloga naša agencija za nekretnine pridaje puno pažnje marketingu. Na osnovu marketing plana koji napravimo za vaš stan ili nekretninu, mi dolazimo u mogućnosti da pronađemo kupca vaše nekretnine. Sada je na vama pitanje da li želite da oglasite stan u Nišu  ili želite da ga prodate? Ako želite da prodate stan u Nišu onda ste na pravom mestu!

KONTAKTIRAJTE NAS DANAS i dozvolite nam da na jedan profesionalan način dođemo do kupca vaše nekretnine.

Ako da imate dodatna pitanja o uslugama koje mi pružamo, slobodno nas kontaktirajte. Ako ste zaiteresovani za cenovnik usluga koje mi pružamo, pogledajte naš cenovnik usluga.