Potražnja Nekretnina Niš

Potražnja Nekretnina Niš


U ovoj rubrici našeg sajta izdvajamo nekretnine koje naši klijenti traže u Nišu i koje trenutno nisu dostupne na tržištu nekretnina. Ukoliko Vi ili osoba koju poznajete prodaje ili planira da proda nekretninu sličnu opisu navedenom ispod, nemojte da se ustručavate da nas kontaktirate. Ukoliko ste Vi agent za nekretnine i zastupate klijenta koji poseduje ovakvu nekretninu, kontaktirajte nas danas. Naš tim sarađuje sa velikim brojem agencija za nekretnine u Nišu, i bilo bi nam zadovoljstvo da sarađujemo sa Vama.

Traže se nekretnine u Nišu:

 1. Jednosobni, jednoiposobni i dvosobni stanovi u centru Niša.

2. Jednoiposobni/dvosobni stanovi u okolini Medicinskog fakulteta (Bulevar Zorana Đinđića, Sremska, Rentgenova, Dragiše Cvetkovića, Nikole Kopernika).

3. Jednoiposobni stanovi do 30000 evra na Panteleju, ili u Durlanu. U obzir dolaze stanovi koji se nalaze na I, II i III spratu, ili više spratnosti ukoliko je zgrada sa liftom.

4. Garsonjere u centru i širem centru grada. 

5. Dvoiposoban ili trosoban stan u strogom centru Niša od 70 do 90 m2.  U obzir dolaze nekretnine u Obrenovićevoj ulici ili pešačkoj zoni do III sprata.

6. Manji stanovi na Paliluli. U obzir dolaze ulice Stanoja Bunuševca, Rasadnik, Episkopska, i okolne ulice u tom delu grada. 

7. Dvosoban stan u Vardarskoj ulici, oko 55 m2. Spratnost nije bitna, ukoliko nije u prizemlju ili na poslednjem spratu.

8. Dvoiposoban/trosoban stan u okolini parka Svetog Save (Branka Krsmanovića, Blagoja Parovića, Romanijska, Pariske Komune).

9. Novogradnja/novija gradnja u centru (od Pravnog do Filozofskog fakulteta), 40-50 m2.