PALILULA [848]

  • IMG_6469.JPG__Watermarked
  • IMG_6468.JPG__Watermarked
  • IMG_6470.JPG__Watermarked
  • IMG_6472.JPG__Watermarked
  • IMG_6473.JPG__Watermarked
  • IMG_6467.JPG__Watermarked
  • IMG_6475.JPG__Watermarked
  • IMG_6474.JPG__Watermarked

Broj nekretnine : 848

Novo u ponudi, Prodaja 52,800€ - Dvoiposobni Stanovi, Novo u ponudi
60 2 Spavaćih soba 1 kupatilo 0 Spratnost
 
 Dodaj u omiljene
Štampaj

Na prodaju stan u naselju Palilula.
Nalazi se u novoizgrađenoj, manjoj stambenoj zgradi koja poseduje lift, i energetski pasoš.
U ponudi je stan površine 60 m2, u potkrovlju.
Po strukturi dvoiposoban, stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka u čijem se jednom delu nalazi prostor namenjen kuhinjskim elementima, dve spavaće sobe, i kupatila.
Stan poseduje i terasu, sa izlazom iz dnevnog boravka i iz veće spavaće sobe, idealnu za popodnevni odmor.
Zgrada nije priključena na sistem grejanja gradske toplane, tako da je stanarima dostupno grejanje na struju, koje će svakako doprineti znatnoj uštedi zbog manjih troškova mesečnog održavanja.
U cenu je uračunato i sopstveno parking mesto u dvorištu zgrade.
Cena od 880€/m2 je sa uračunatim PDV-om, tako da postoji mogućnost povraćaja ukoliko je u pitanju kupovina prve nekretnine.

Zgrada se nalazi u mirnom kvartu pretežno novoizgrađenih objekata, kako stambenih, tako i poslovnih, i potpuno je izvan gradske gužve i buke, tako da pruža prijatnu atmosferu za život i rad.
Sve je rađeno najkvalitetnijim materijalima, počev od vrhunske izolacije zgrade, do izuzetno kvalitetne spoljašnje i unutrašnje stolarije, svaki stan poseduje poseban vodomer, a da su ispoštovani svi standardi, kako estetski, tako i tehnički, govori i to što zgrada poseduje energetski pasoš.

Za više informacija o ovoj nekretnini slobodno nas kontaktirajte, ili nas posetite na adresi Nikole Pašića 30/2, gde možete videti veći broj fotografija, ili vas neko od agenata može povesti da na licu mesta pogledate ovu fenomenalnu ponudu.

Slične Nekretnine