CENTAR – PRAVNI [985]

  • IMG_1230.JPG__Watermarked
  • IMG_1232.JPG__Watermarked
  • IMG_1233.JPG__Watermarked
  • IMG_1221.JPG__Watermarked
  • IMG_1223.JPG__Watermarked
  • IMG_1222.JPG__Watermarked

Broj nekretnine : 985

Novo u ponudi, Prodaja 36,500€ - Jednoiposobni Stanovi, Novo u ponudi
44 1 Spavaća soba 1 kupatilo 1 Spratnost
 
 Dodaj u omiljene
Štampaj

Na prodaju stan u centru grada, u neposrednoj blizini Pravnog fakulteta.

Nalazi se na I spratu stambene zgrade, bez centralnog grejanja.

Po strukturi stan je jednoiposoban, površine 44 m2, i dobrog rasporeda.

Iz ulaznog hodnika je komunikacija sa dnevnim boravkom u sklopu kojeg se nalazi i kuhinja, sa spavaćom sobom koja ima izlaz na terasu, i kupatilom.

S obzirom na to da zgrada nije prikljućena na gradsku toplanu, već je grejanje na struju (trenutno TA pećima), mesečni troškovi održavanja su minimalni.

Kupovinom dobijate i pripadajuću podrumsku prostoriju. Jedna od prednosti ove nekretnine je što je stanarima dostupan slobodan parking iza zgrade.

O lokaciji stana ne treba puno pričati, odlična je kako za stanovanje, tako i ukoliko se nekretnina kupuje radi rentiranja.

Zgrada se nalazi u mirnijoj ulici, bez puno buke, koja je na pešačkoj udaljenosti od brojnih lokaliteta od značaja za stanovanje: supermarket, veliki broj maloprodajnih objekata, većina gradskih ustanova i institucija, filijale banaka, park, osnovna škola, obdanište.

Blizina Pravnog i Ekonomskog fakulteta, kao i strogog centra grada uz sav moderan sadržaj koji on pruža, čini ovaj stan isplativom investicijom ukoliko je kupovina radi kasnijeg izdavanja.

Stan je uknjižen, sa urednom dokumentacijom.

Ukoliko želite da stan pogledate sa našim agentom, ili imate dodatna pitanja u vezi ove ili neke druge nekretnine iz naše ponude, slobodno nas kontaktirajte za više informacija i dogovor.

Slične Nekretnine