CENTAR – KEJ [113]

  • 10
  • 11
  • 9
  • 5
  • 3
  • 8

Broj nekretnine : 113

Prodaja, Spuštena cena 40,800€ - Jednosobni Stanovi, Spuštena cena
34 1 kupatilo 3 Spratnost
 
 Dodaj u omiljene
Štampaj

Na prodaju stan u centru grada. Nalazi se na III spratu stambeno-poslovne zgrade bez lifta. Površina stana je 34 m2, jednosoban je po strukturi, i sastoji se od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa trpezrijom i kuhinjom i kupatila. Grejanje u stanu je centralno. Stana jE izuzetno lepo osvetljen tokom celog dana, i prijatno topao. S obzirom na to da je zgrada novijeg datuma, nisu potrebna dodatna ulaganja, stolarija je PVC, na podu je parket, i stan bi mogao biti odmah useljiv.

Zgrada se nalazi na jednoj od najtraženijih lokacija, naročito zbog toga što su u neposrednom okruženju svi lokaliteti koji su od značaja za svakodnevni život. U neposrednoj blizini se nalazi supermarket, brojni maloprodajni i ugostiteljski objekti, osnovna škola, obdanište, dok se na nekoliko minuta hoda nalazi većina gradskih ustanova i institucija, kao i strogi centar grada – Obrenovićeva ulica, odnosno pešačka zona, i sav moderan sadržaj koji tu možete pronaći. ​Sve navedene pogodnosti čine da ovaj stan, budućim stanarima može da ponudi visok kvalitet života, kako porodicama sa decom tako i mladim parovima.

Stan je uknjižen u katastru nepokretnosti, svojina privatna 1/1, tako da je moguća brza i nesmetana kupovina.

Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi ove nekretnine, ili želite da zakažete termin razgledanja, slobodno nas kontaktirajte: 060/468 7555, 060/468 7556, 063/468 755, 018/523 640 ili nas posetite na adresi Nikole Pašića br.30/2, gde možete pogledati više fotografija, i dobiti više informacija o ovoj nekretnini.

Mapa Nekretnina u Ponudi

Slične Nekretnine