Č A I R [157]

  • IMG_0403.JPG__Watermarked
  • IMG_0404.JPG__Watermarked
  • IMG_1896.JPG__Watermarked
  • IMG_1910.JPG__Watermarked
  • IMG_1914.JPG__Watermarked
  • IMG_0402.JPG__Watermarked
  • IMG_0401.JPG__Watermarked

Broj nekretnine : 157

Novo u ponudi, Prodaja 41,000€ - Dvosobni Stanovi, Novo u ponudi
52 1 Spavaća soba 1 kupatilo 1 Spratnost
 
 Dodaj u omiljene
Štampaj

Na prodaju stan u neposrednoj blizini parka Čair.
Nalazi se na I spratu stambene zgrade, bez lifta, i bez centralnog grejanja.
Po strukturi stan je dvosoban, ukupne površine 52 m2, od čega je grejna površina 47 m2 + terasa + lođa.
U svaku prostoriju se ide iz ulaznog hodnika, a sastoji se od dnevnog boravka sa izlazom na terasu, trpezarije sa kuhinjom, ostavom, i izlazom na lođu, spavaće sobe, i kupatila.
Kao jednu od prednosti možemo izdvojiti i to što je u stanu grejanje na struju, trenutno TA pećima, pa su u skladu sa tim i mesečni troškovi održavanja znatno manji.

Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini parka Čair, tako da o lokaciji ne treba puno pričati, jer važi za jednu od trenutno najtraženijih u Nišu, bilo da se nekretnina kupuje za porodično stanovanje, ali i ukoliko je kupovina radi izdavanja.
U neposrednom okruženju se nalaze brojni lokaliteti od značaja za svakodnevni život: maloprodajni objekti, supermarket, osnovna škola, obdanište, park Čair, Sportski centar „Čair“, brojni ugostiteljski objekti.
Još jedna od prednosti ove nekretnine je što se centar grada nalazi na nekoliko minuta lagane šetnje, kao i sav moderan sadržaj koji on pruža.

Stan je uknjižen, poseduje svu potrebnu dokumentaciju, tako da jebrza i nesmetana kupovina moguća kako u gotovini, tako i putem stambenog kredita.
Ukoliko želite da stan pogledate sa našim agentom, ili imate dodatna pitanja u vezi ove ili neke druge nekretnine iz naše ponude, slobodno nas kontaktirajte za više informacija i dogovor.

Slične Nekretnine